ANTALYA / MURATPAŞA - Levent Aydın Anadolu Lisesi

Mrt

Sosyal Dayanışma Klübümüzün öğrencileri  hasta bakım merkezini   ziyaret ettiler.

Şbt

Gurur kaynağımız Avrupa Şampiyonu Milli Takımımızı okulumuzda ağırlamaktan onur duyduk.

Şbt

Ock

Antalya Bilim Üniversitesi öğretim üyesi Sayın Dr.Murat Kaplan HİÇ kitabını öğrencilerimizle okuyarak,yorumlayarak ve farklı bir bakış acışı üzerinden eleştirel bir söyleşi gerçekleştirdik.Okulumuza ve öğrencilerimize göstermiş olduğu ilgi ve destekten dolayı kendilerine ,bu çok anlamlı,okur yazar buluşmasına dönen söyleşi için Edebiyat Öğretmenimiz Selma YÜCESOY"a ve 10/A,B,B sınıfı öğrencilerine, 2.30 dakika büyük bir heyecen ve ilgiyle dinleme nezaketinde bulunana bütün öğrencilerimize yürekten teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimizde İnsan Hakları bilincini oluşturmak adına gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde Valilik bünyesinde İnsan Hakları Kuruluna gidilerek  gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Ock

Okulumuz eğitim kurumları ile işbirliği içerisinde eğitim öğretime devam ediyor.

Ara

Antalya Özel Yaşam Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Cengiz DENİZER Hocamız okulumuzda öğrencilerimize  tıp alanında mesleki bilgilendirme ve kişisel tıbbi görüşlerini yansıtan açıklamalarda bulundu . Gelişen teknolojiler , sağlık , beslenme , mesleki gereklilikler  ve ülkede karşılaşılan sorunların da dile getirildiği konferansta karşılıklı soru cevapların da yer aldığı bölümle öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Ara

Zabıta trafik denetim ekiplerince okulumuzda yapılan araç değerlendirmeleri tamamlanmış olup herhangi bir kusura rastlanmamıştır.

DENEME SINAV SONUÇLARI