2024/2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

25.09.2024 67

LEVENT AYDIN ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

(Öğretmenlere ve Velilere)

Levent Aydın Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun kararı gereğince 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri çerçevesinde 11 Ekim 2023 Cuma günü saat 15.30'da Okulumuz Salonunda yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde Genel Kurul toplantısı 21 Ekim 2023 Pazartesi günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

09/02/2012 Tarihli ve 28199 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliğinin 10. Maddesine göre Yönetim ve Denetim Kurulunda görev almak isteyen velilerimizin dilekçelerini, Divan Başkanlığına sunulmak üzere Okul Müdürlüğüne ya da toplantı başlarken Divan Başkanlığına sunmaları gerekmektedir.

Bu yazımız Okul Web sitesinde yayınlanacaktır. Ayrıca Sınıf Rehber öğretmenlerimizin yazımızın sınıf öğrenci grupları aracılığıyla velilere duyurulmasına yardımcı olmalarını, velilerimizin ve doğal üye olmaları nedeniyle öğretmen arkadaşlarımızın toplantıya katılmalarını rica ederim.

GÜNDEM:

1-Atatürk, Türk Büyükleri ve Şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenmesi

2-Divanın oluşturulması ve yazman seçimi

3-Okul Müdürünün açılış konuşması