ANTALYA / MURATPAŞA - Levent Aydın Anadolu Lisesi

May

29-30 Mayıs 2018 Perşembe ve Cuma günü okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI´na bilime önem veren herkes davetlidir.

Nis

Gelenekselleşen Levent Aydın Anadolu Lisesi Gençlik Festivali Laalfest ´ de ödüllü çekilişler , ses yarışması , kostüm partisi , halat çekme ve balon patlatma yarışmalası ile tüm öğrencilerimizin eğlendiği muhteşem bir etkinlik yaşadık ..

Aralık Ayın Yemek Menüsü

Kas

Kum sanatçısı , şair , yazar Tarkan KÖYLÜ okulumuzda şiir dinletisi ve  kum sanatı gösterisi yaptı , ardından kitaplarını imzalayan sanatçımıza teşekkür ediyoruz.

Kas

Antalyaspor Basketbol Takımı ve Baş Antrenörü Arda VEKİLOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler , öğrencilerimizle söyleşi yaptılar kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Fizik Öğretmeni Aliye Aydıncı´nın  katlım talebiyle kabul edildiğimiz Nasa canlı konferansımızı başarıyla gerçekleştirdik.Konferans esnasında öğrencilerimizden de yazılı sorular karşı tarafa gönderildi ve ilgili konularda cevaplarımızı uzmanımızdan aldık..

Ekm

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Dr. Zeki İpek  22/25 Ekim 2017 tarihlerinde  Belek Papillion Ayscha Otelde düzenlenen Nano TR-13 (13.Ulusal Nanoteknoloji Kongresinde) Where Do We Stand in Nanotechnology  Education? İsimli bilimsel yayın sundu.

Ekm

Okulumuz da origami sanatı(japon kağıt katlama sanatı)etkinliğini Kepez Belediyesi çocuk kulübünden Serda Seyhan hanım yaptılar...

Ekm

Okul Aile Birliği genel kurulumuzu yaptık, yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar dilerken ,eski yönetimdeki arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunduk.

Ekm

Geleneksel aşure günümüze destek sunan veli ve servis şoförlerimize teşekkür ederiz.