ANTALYA / MURATPAŞA - Levent Aydın Anadolu Lisesi

Tem

15 Temmuz Broşürü hazırlandı.

Tem

2018 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI KILAVUZU

Haz

2017/2018  Eğitim Öğretim Yılı 8.Dönem mezuniyet programı büyük bir çoşku ve heyacan ile kutlandı.Mezuniyet Programı okulumuz hayırseveri iş adamı Sayın Levent AYDIN ve değerli anneleri Sayın fatma AYDIN tarafından maddi ve manevi destekleri ile hazırlanırken, okuldan derece ile mezun olan öğrencilerimizin de ödilleri yine hayırseverimiz tarafından taktim edildi.Öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından organize edilen mezuniyet programı için hayırseverimize ve annelerine,,destek olan öğretmen ve öğrencilerimize cok teşekkür ederiz.mezun olan öğrencilerimize de hayatta başarı ve mutluluklar dileriz.

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZ ULUSAL VE YEREL BASINDA

May

Okulumuz Edebiyat Öğretemenleri  Mehmet KAHYA ve Şükrü ÖZCAN İle Hülya YAVUZ KANDEMİR  tarafından hazırlanan şiir dinletisi Muratpaşa Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Öğretmenlerimizin de  okudukları şiirlerle katkı sundukları dinletide öğrenci ve veli katılımıyla okulumuz  sosyal etkinlik faalayetlerine bir yenisini ekledi .

May

Okulumuz Resim Öğretmeni Muhsine YILMAZ ve öğrencilerimizin katılımıyla sergimizi gerçekleştirdik.Sergimizi  tüm okulumuz öğretmenleri ve  öğrencilerimiz eşliğinde  Muratpaşa Belediyesi Fuaye salonunda  sergiledik, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

29-30 Mayıs 2018 SALI-ÇARŞAMBA günü okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI´na bilime önem veren herkes davetlidir.

Nis

Gelenekselleşen Levent Aydın Anadolu Lisesi Gençlik Festivali Laalfest ´ de ödüllü çekilişler , ses yarışması , kostüm partisi , halat çekme ve balon patlatma yarışmalası ile tüm öğrencilerimizin eğlendiği muhteşem bir etkinlik yaşadık ..